Skip to main content
Nederlands

Over ons

Over ons

Opgestart in 1960 zijn wij één van de langst bestaande kantoren in Limburg. Wij kunnen bogen op een uitstekende reputatie, die het resultaat is van decennialange ervaring en permanente bijscholing.
Ons kantoor is gekend voor haar no-nonsense aanpak en garandeert een to-the-point behandeling. Openheid, duidelijke afspraken en een streven naar een snelle en efficiënte afhandeling zijn prioritair.

Een belangrijke troef is de persoonlijke benadering, de vlotte bereikbaarheid en het laagdrempelig contact. Uiteraard staan vertrouwelijkheid, discretie en stipte opvolging van het dossier voorop, alsook het belang van de cliënt.

Het kantoor heeft een omvangrijke rechtsbibliotheek uitgebouwd die up to date wordt gehouden. 

Wij beschikken over een uitgebouwd netwerk van externe specialisten en adviseurs in de meest diverse beroepsgroepen in binnen- en buitenland. Wij doen ook beroep op trouwe vervangers-advocaten verspreid over het volledige land.

Het kantoor is lid van de business vereniging CONNECT37 | Connect logo .

Onze advocaten zijn meertalig en helpen u verder in het Nederlands, het Frans, het Duits en het Engels.

Consultaties op kantoor in Tongeren of Hasselt worden bij voorkeur na afspraak gehouden. Graag komen wij ook naar u thuis, naar uw kantoor of onderneming.
De vennoten en medewerkers leggen zich toe op een permanente actualisering van hun juridische onderlegdheid.

Recentelijk zijn nieuwe lokalen in gebruik genomen, die een aangename werksfeer en de nodige privacy garanderen.

Een advocaat doet veel meer dan pleiten voor de Rechtbank: bij ons komen LUISTEREN, ADVISEREN, BEMIDDELEN en ONDERHANDELEN op de eerste plaats. Bij behandeling voor de Rechtbank kan u rekenen op een kordate en juridisch onderbouwde VERDEDIGING.

Samenwerking met Exacto advocaten

De advocatenkantoren EXACTO in Hasselt en RUITERS & JAGENEAU in Tongeren hebben sinds 1 september 2016 een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Hun respectieve ervaringen en specialisaties zijn complementair en staan garant voor een nog meer kwalitatieve service ten gunste van de cliënt.

Beide kantoren doen een beroep op hun respectieve expertises en bevestigen hiermee hun verankering in de gehele provincie Limburg.

www.exacto-advocaten.be