Skip to main content
Nederlands

Ervaring | Expertise | Efficiëntie

Nieuwe kantoorruimte

Aanpak

Bij behandeling voor de Rechtbank kan u rekenen op een kordate en juridisch onderbouwde verdediging. Voor advies, bemiddeling en onderhandelingen geven wij juridische ruggensteun.

Een advocaat doet veel meer dan pleiten voor de Rechtbank: bij ons komen LUISTEREN, ADVISEREN, BEMIDDELEN en ONDERHANDELEN op de eerste plaats. Voor advies, bemiddeling en onderhandelingen geven wij juridische ruggensteun. Bij behandeling voor de Rechtbank kan u rekenen op een kordate en juridisch onderbouwde verdediging.

“Eerste raad, een advocaat”: voor het afsluiten van contracten of overeenkomsten is het nuttig om deze door de advocaat te laten controleren op de juridische correctheid. Dit garandeert een kwalitatieve uitvoering. “Advies vooraf vermijdt problemen later.”

Bij ons kan u terecht voor onder meer volgende praktijkdomeinen:

Exacto advocaten logo

Samenwerking met Exacto advocaten

De advocatenkantoren EXACTO in Hasselt en RUITERS & JAGENEAU in Tongeren hebben sinds 1 september 2016 een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Hun respectieve ervaringen en specialisaties zijn complementair en staan garant voor een nog meer kwalitatieve service.

Beide kantoren doen een beroep op hun respectieve expertises en bevestigen hiermee hun verankering in de gehele provincie Limburg.

www.exacto-advocaten.be